Enjoy Hair,

sfeer & beleving
in hairstyling & wellness

Enjoy Hair biedt ontspanning en beleving.

U krijgt bij ons topkwaliteit in hairstyling en advies over haarverzorging. Met bevlogen vakmanschap en oprechte, persoonlijke betrokkenheid nemen stylistes en kapsters van Enjoy Hair de tijd voor u. U krijgt altijd een wasmassage met warmtekompres en voor de heren is er afsluitend een lotion. Wilt u optimale beleving? Kies dan als kers op de taart voor ons heerlijke wellness arrangement. Meer info...Kapsalon in het centrum van Groningen

Kapsalon Enjoy Hair is sinds 1999 gevestigd in Groningen. Al bijna twintig jaar waarderen velen onze service en de topkwaliteit in hairstyling en haarverzorging die wij bieden. Aan de Westersingel 6 – vindt u onze sfeervolle hair salon voor dames en heren. In het hart van de Stadse hectiek biedt onze salon u een ontspannen beleving. Wij zijn uw kapper in hartje Groningen.

De kwaliteiten van Enjoy Hair

  • Dankzij trainingen en workshops zijn onze stylistes altijd vertrouwd met de nieuwste haartrends en haarkleuren.
  • Elke behandeling begint met een persoonlijk advies naar haartype, gezichtsvorm en thuisstyling.
  • Voor het allerbeste resultaat werkt Enjoy Hair exclusief met de professionele producten van KMS, Goldwell en Proraso.
  • Voor onze klanten is tussentijds pony knippen en nek scheren gratis.
  • Bent u niet tevreden? Dan zien we u graag binnen 2 weken terug in onze salon. Want wij zijn pas tevreden als u het bent.

Enjoy Hair – voor pure ontspanning en professioneel advies.

Inge

Topstyliste


“Sinds 1999 run ik mijn eigen salon in Groningen. Bij Enjoy Hair staat de beleving van de klant voorop. Een moment voor uzelf in een ontspannen omgeving. En daarbij kunt u erop vertrouwen dat u een bovengemiddeld goed kapsel krijgt. Passend advies over thuisverzorging krijgt u er gratis bij, zodat u elke dag opnieuw plezier beleeft aan uw nieuwe kapsel of kleur. En de ervaring leert: onze klanten weten onze service zeer te waarderen.”

‘Beleving van de klant staat voorop. En de ervaring leert: onze klanten weten onze service zeer te waarderen.’

Ina

All-round Styliste


"Kapster zijn, dat is mijn passie. Bijna 40 jaar nadat ik begon als leerling-kapster bij Dick Larkens Haarverzorging in Hoogezand vind ik het kappersvak nog altijd het mooiste beroep dat er bestaat! Ik deed veel ervaring op bij Wim Willems Intercoiffure in Groningen en mijn eigen kapsalon De Kuif in Zuidbroek. In 2008 begon ik bij Hairmaxx, de voorganger van Enjoy Hair. Niets is fijner dan een klant die tevreden de deur uit gaat. Het liefst na het maken van een vervolgafspraak... Ons wellness arrangement is mijn persoonlijke favoriet, ik vind het heerlijk om mensen helemaal in de watten te leggen. Ik ben een kapper van nature."

‘Ons wellness arrangement is mijn persoonlijke favoriet, ik vind het heerlijk om mensen helemaal in de watten te leggen. Ik ben een kapper van nature’