Kapper & hairstylist

in Groningen

Enjoy Hair is een kapper en hairstylist in het centrum van Groningen. Op slechts enkele tientallen meters van de Grote Markt vindt u onze hair salon. In sfeervolle, stijlvolle omgeving hebt u keuze uit vele behandelingen zoals knippen, stylen, kleuren, treatments en highlights.

Persoonlijk advies

Elke hairstyling begint bij kapsalon Enjoy Hair met een persoonlijk advies. Samen bepalen we de style, haarkleuring of coupe die past bij uw persoonlijkheid, smaak, haartype en gezichtsvorm.

Knippen & stylen

Voor aanvang van de knipbehandeling, krijgt u een wasmassage. Deze bestaat uit een wasbehandeling met een warmtekompres. Dit is aangenaam en stimuleert de doorbloeding. Vervolgens knipt onze professionele hairstyliste uw coupe helemaal zoals u wenst. Wij verzorgen uw haar met een conditioner of treatments, drogen het en stylen het.


Haarkleuring

Permanente haarkleuring met Goldwell Topchic, zeer kleurvast en naturel. Of semi-permanente haarkleuring van Goldwell, vriendelijk voor uw haar. Welke behandeling u ook wenst, al onze coloristen zijn erin getraind door Goldwell. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en producten.

Balayage/Highlights

Highlights met een zeer naturelle look dankzij vloeiende kleurverlopen. Onze ervaren coloristen beheersen deze verfijnde behandelingen tot in de finesses. Met folietechnieken en freehandtechnieken bieden wij u highlights met een zeer natuurlijke uitstraling. Uw haar ziet er stralend uit.

Wellness voor ontspanning & beleving

Wilt u optimale beleving bij uw hair salon? Hebt u zin in een weldadig, ontspannend moment voor uzelf? Kies dan voor het Enjoy Wellness Arrangement. Ervaar de ultieme beleving. Het kan als extraatje bij elke behandeling in onze kapsalon.


Meer info...

Style Event

Snelle, professionele verzorging van uw hairstyling voor een bijzondere gelegenheid. Hebt u een feest, meeting, sollicitatie of eerste date? Met een Enjoy Style Event stylen wij uw haar zoals alleen de stylist dat kan. Krullen, vlechten, opsteken, updo of golven? Alles is mogelijk.

Treatments

Een variatie aan behandelingen voor verschillende haartypes met producten van Goldwell.

Goldwell Dual Senses Treatment

Verlengt de houdbaarheid van uw kleuring, highlights of balayage. Leave-in-treatment die niet direct wordt uitgespoeld, maar die wel 22 wassingen blijft werken. En hebt u last van droog haar? Goldwell Dual Senses Treatment voedt het haar zodat het er weer stralend uitziet.

Nek scheren

Na de knipbehandeling krijgt u nogmaals een aangenaam warmtekompres. Dit is de voorbereiding op het scheren van uw nek. U kunt tussen twee knipbehandelingen door bij ons langs komen voor gratis tussentijds scheren van uw nek.