Sfeervolle en stijlvolle kapsalon in hartje Groningen.

Wat fijn dat u een afspraak komt maken


Lees voor de zekerheid nog even de voorwaarden onderaan de pagina.


Klik hier om een afspraak maken

Late annuleringen


Wil je jouw afspraak wijzigen of annuleren? Laat dit ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Enjoy Hair heeft dagelijks volle agenda's met een strakke planning, late annuleringen en ‘no-shows’ hebben een grote impact op de planning, aangezien het lastig is de tijd die voor jouw behandeling is gereserveerd op korte termijn opnieuw te vullen. Om deze reden wordt er een late annuleringstoeslag in rekening gebracht bij je volgende afspraak als je ons niet tijdig inlicht.

LATE ANNULERINGSTOESLAG:


We brengen 50% van kosten van de behandeling in rekening waarvoor is afgesproken.

Gemiste afspraak


Als je niet komt opdagen voor je behandeling, zijn we genoodzaakt een late annuleringstoeslag in rekening te brengen bij je volgende afspraak. Mis je drie afspraken zonder kennisgeving, dan kunnen we helaas geen toekomstige afspraken voor je inplannen.

Te laat komen


Als je om welke reden dan ook verwacht te laat te komen voor je afspraak, bel ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk. We proberen de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor elke behandeling en te laat komen schopt de planning voor de rest van de dag vaak in de war. Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat je behandeling door kan gaan als je te laat bent. Als je 10 minuten of meer te laat bent, kan het nodig zijn je afspraak te verzetten naar een andere dag en kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht (zie late annuleringstoeslag hierboven).

Bel ons: 050 3148422