Persoonlijk advies

Knippen en stylen voor heren begint in onze kapsalon altijd met een persoonlijk advies. Samen bepalen we welke coupe het beste past bij uw persoonlijkheid, smaak, haartype en gezichtsvorm.

Knippen & stylen voor heren

Voor aanvang van de knipbehandeling, krijgt u een wasmassage. Deze bestaat uit een wasbehandeling met een warmtekompres. Dit is aangenaam en stimuleert de doorbloeding. Vervolgens knipt onze professionele herenkapster uw coupe zoals afgesproken. Na het knippen spoelen wij uw haar om losse haren te verwijderen. Afsluitend krijgt u een behandeling met een lotion.


Nek scheren

Na de knipbehandeling krijgt u nogmaals een aangenaam warmtekompres. Dit is de voorbereiding op het scheren van uw nek. U kunt tussen twee knipbehandelingen door bij ons langs komen voor gratis tussentijds scheren van uw nek.

Wellness voor ontspanning & beleving

Wilt u optimale beleving bij uw hair salon? Hebt u zin in een weldadig, ontspannend moment voor uzelf? Kies dan voor het Enjoy Wellness Arrangement. Ervaar de ultieme beleving. Het kan als extraatje bij elke behandeling in onze kapsalon.


Meer info...